AVÍS LEGAL

La marca Olabaà i la web olabaa.com són propietat d’Adriana Salvat, amb domicili de l’activitat al carrer Siracusa nº9 de Barcelona, 08012, Espanya. L’ús del web olabaa.com està sotmès als termes expressats en aquest avís legal així com a la resta de continguts del web. La navegació per aquest web suposa l’acceptació de totes les condicions aquí exposades. L’ús del web és responsabilitat exclusiva de cada usuari. Els usuaris del web es comprometen a utilitzar-lo segons la llei i atenent tots els termes d’aquest avís legal. Olabaà (Adriana Salvat) declina qualsevol responsabilitat que es pugui derivar pel mal ús del web o els danys que puguin ocasionar els usuaris en l’ús d’aquest web.

Els continguts d’aquest web: textos, imatges, bases de dades, disseny i altre contingut, són propietat d’Adriana Salvat i estan protegits per la llei de la propietat intel·lectual. Els continguts inclosos que són propietat de tercers, s’utilitzen amb els drets atorgats a aquest efecte.Queden totalment prohibits la reproducció, còpia, distribució o comercialització de qualsevol dels continguts d’aquest web sense l’autorització per escrit d’Adriana Salvat. Adriana Salvat podrà modificar o actualitzar qualsevol apartat d’aquest avís legal i del contingut del web, en qualsevol moment i sense avís previ. Els usuaris queden obligats a les condicions establertes en el moment d’accedir al web.

PROTECCIÓ DE DADES

L’empresa assegura als usuaris del lloc web que compleix el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) UE- 2016/679 i la Llei 3/2018 (LOPDGDD) i que ha implementat les mesures de seguretat exigides per les lleis i normatives destinades a mantenir el secret, la confidencialitat i la integritat del tractament de les seves dades personals. L’informem que les seves dades personals i altra informació facilitada mitjançant les ordres de compra realitzades, serà inclosa i conservada per al seu tractament automatitzat en un fitxer, propietat d’Olabaà (Adriana Salvat), mentre no se’n sol·liciti la seva cancel·lació. El tractament es destinarà al desenvolupament i execució de la venda, l’atenció personalitzada dels productes i serveis que adquireixi i a la millora d’aquesta atenció, així com, en cas que l’usuari ho hagi consentit, a la promoció de productes i serveis propis.

Les transaccions comercials són realitzades en un entorn de servidor segur sota protocol SSL i totes les comunicacions es transmeten codificades per assegurar el major nivell de protecció.

El client autoritza expressament que determinades dades seran posats a disposició d’altres empreses col·laboradores per a les finalitats indicades de prestació del servei: transportistes, entitats financeres… Olabaà tractarà aquestes dades amb la màxima confidencialitat essent el destinatari únic i exclusiu dels mateixos sense efectuar cessions o comunicacions a tercers al marge de les assenyalades per la normativa vigent.

Amb la finalitat de millorar els accessos, informació i seguretat, el web d’Olabaà, utilitza fitxers cookies que s’instal·len a la memòria del navegador o al disc dur de l’ ordinador de l’usuari.Llegiu atentament la secció d’ajuda del seu navegador per conèixer més sobre com activar el ” mode privat”. En cas que ho faci, podrà seguir visitant el nostre web, però la navegació pot no ser òptima i algunes utilitats poden no funcionar, així com també pot quedar ressentida la qualitat i rapidesa del servei prestat.

En qualsevol moment podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació, dirigint-se mitjançant correu electrònic a olabaa@olabaa.com adjuntant còpia del seu DNI o document que el substitueixi.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

RESPONSABLE DE LES DADES:

-Adriana SalvatTorregrosa_38152585R
-Adreça postal: c/Siracusa 9, baixos. 08012 Barcelona, Espanya
-Correu electrònic: olabaa@olabaa.com

INFORMACIÓ GENERAL SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES:

En llegir aquesta política de privadesa, s’informa a l’usuari de com olabaa.com (A.Salvat) recopila, processa i protegeix les dades personals subministrades a través dels formularis proporcionats a través del lloc web olabaa.com, així com de les dades derivades de la vostra navegació i de qualsevol altra dada que pugueu proporcionar a Olabaa.com en el futur. L’usuari ha de llegir atentament aquesta política de privadesa, determinant lliurement i voluntàriament si vol proporcionar les seves dades personals a Olabaa.com  (A.Salvat).

QUINES DADES S’EMMAGATZEMEN I AMB QUINES FINALITATS?

Olabaà (A.Salvat) sol·licitarà i utilitzarà les vostres dades personals per al processament de la comanda mitjançant camps obligatoris a la botiga en línia o durant les comandes realitzades per telèfon o mail. Els camps obligatoris són:
– Dades d’identificació: cognom, nom
– Dades de contacte: adreça, telèfon, adreça de correu electrònic.
– Dades bancàries: targeta bancària, número de compte, titular.
– Altres dades: dades facilitades pels mateixos interessats als camps oberts dels formularis facilitats al lloc web.

Les dades personals recollides seran tractades per A.Salvat d’acord amb les finalitats següents:
– Gestionar les vostres sol·licituds de contacte amb Olabaà.
– Gestionar les compres realitzades, inclosa la gestió de pagaments, l’enviament de comandes i l’enviament d’enllaços de seguiment de comandes.
– Realitzar anàlisis sobre l’ús del lloc web i el comportament dels usuaris.
– Gestionar la subscripció al butlletí, realitzada a través del canal proporcionat al lloc web d’Olabaà.
– Gestionar l’enviament de comunicacions comercials des d’Olabaà.

Si posteriorment decidiu deixar d’utilitzar els nostres serveis, podeu oposar-vos al processament de dades en qualsevol moment. Per fer això, envieu un missatge a olabaa@olabaa.com

Informació infantil: el nostre lloc web no està dirigit a ningú menor de 18 anys i demanem que qualsevol persona menor de 18 anys no ens proporcioni cap informació personal. Les dades han de ser proporcionades exclusivament pels pares o tutors o amb el consentiment d’aquest.

QUANT DE TEMPS CONSERVAREM LES VOSTRES DADES?

Les dades es conservaran durant el temps necessari per assolir les finalitats per a les quals van ser recollides, llevat que l’usuari sol·liciti la seva retirada, oposant-se o revocant el seu consentiment.

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS PROPORCIONA LES SEVES DADES?

L’usuari pot en qualsevol moment:
– Revocar els consentiments atorgats.
– Accedir a les seves dades personals.
– Corregir dades inexactes o incompletes.
– Sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre altres motius, les seves dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.