El GR_500 és un edifici vertical que s’inspira en les cases de pisos, els blocs i els gratacels. Els diferents pisos es comuniquen amb un ascensor que s’acciona manualment.

DESMUNTABLE!

GR-500 | MÉS INFO

L’H_13 és un gran espai diàfan que s’inspira en els hangars per a avions i zepelins, les naus industrials i les estacions. Consta d’una rampa per accedir als altells laterals.

DESMUNTABLE!

H-13 | MÉS INFO

 

L’M_20 s’inspira en els museus i els espais d’exposició, l’edifici es genera a partir d’un recorregut per l’espai que connecta els diferents nivells a través de rampes.

DESMUNTABLE!

M-20 | MÉS INFO

 

L’U-10 és un mòdul versàtil que funciona del dret i del revés. La flexibilitat en la combinació de diversos mòduls dóna lloc a una infinitat d’edificis.

MODULAR!

U-01 | MÉS INFO

 

COL·LECCIÓ D’EDIFICIS PER A JUGAR

Petites estructures arquitectòniques basades en tipologies edificatòries presents en l’entorn urbà. Objectes lúdics, lliures d’estereotips de gènere, oberts a la imaginació per a incentivar la creativitat i la sociabilitat a través del joc.

Joguines resistents i perdurables fetes amb fusta provinent de boscos gestionats sosteniblement, dissenyades i produIdes a Barcelona.